Политика за поверителност

 

Този уебсайт www.servizo.bg (“Уебсайт”) се притежава и управлява от “Сервизо.БГ” ЕООД (“Сервизо.БГ”). Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

Тъй като много уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, с настоящата "Политика на поверителност" бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от Сервизо.БГ на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране и посочени изрично в раздел Общи Условия

Информация, която събираме

В случай, че стe се регистрирали на нашия Уебсайт и ще използвате предоставяните чрез него онлайн услуги се изисква да предоставите някои лични данни, като например информация относно предлаганите от вас услуги, вашето име, телефонен номер, e-mail, адрес за връзка. Информация се обработва от „Сервизо.БГ“ ЕООД единствено с цел повишаване на вашата интернет разпознаваемост и упътване на повече бъдещи клиенти към предоставяните от вас услуги.

Няма изискване да се регистрирате или да ни предостявите ваша, лична информация за да разгледате нашия Уебсайт, или за да се възползвате от съдържанието му.

В случай, че решите по свое желание да предоставите публично своите лични данни, подробности относно предлаганите от вас услуги и друга информация за вас, то те ще бъдат общо достъпни в съответните секции на нашият Уебсайт, но трябва да знаете че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно Сервизо.БГ не носи отговорност за нея.